De oudste chocolaterie van Nederland

Uit de archieven is het niet duidelijk of wij opgericht zijn in 1912 of 1914 . In ieder geval de oudste chocolaterie van Nederland.

Het truffel recept van Johan Smits is nog steeds hetzelfde. Onze manier van ondernemen  is echter geheel van deze tijd.  Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben wij hoog in het vaandel staan.

Als bedrijf wil je blijven ondernemen.  Wij zijn er van overtuigd dat dit alleen kan in de “nieuwe” economie. Circulair, inclusief en met eerlijke ketens.
TAKE ,MAKE,WASTE put de aarde uit. De transitie naar een andere manier van denken en leven is cruciaal en noodzakelijk.

Wij gebruiken uitsluitend chocolade van Barry Callebaut, zuivel van Nederlandse bodem en ambachtelijk gestookte likeuren. Met de keuze voor chocolade van Barry Callebaut steunen wij de cacaoboeren. De cacaobonen voor de chocolade worden zoveel mogelijk aangekocht rechtstreeks bij de landbouw groeperingen. Op deze manier krijgen de boeren een betere prijs voor hun oogst en kunnen zij hun leefomstandigheden verbeteren. De Cacao Horizon Foundation werkt direct samen met de cacaoboeren en hun gemeenschap, ondersteund trainingen en draagt bij in de ontwikkeling van vrouwen en jonge boeren.

Volg ons